May 12, 2010

Interview,arrgghhhhh!!


Semalam ada company call suruh pergi interview,tapi kat Damansara.sepatutnya harini la interview tu.tapi tak logik la semalam panggil,harini interview.mana sempat...adoi la...tapi alhamdulillah harini ada lagi company lain call suruh pergi interview.nasib baik dekat bayan lepas jeww...takut tak sempat prepare apa-apa.so malam ni kena bertungkus-lumus la haku...huhu.ni second time aku interview. position 'System Analyst'.nak study apa eh....


4 comments:

aKu buKan Merg@sTua said...

intebiu for SA?takyah ada experience ke?wow!

aduka said...

uyooo..
system analyst tuuu..
gud luck!
=)

HuSnA said...

aku pon heran...dekat ctu dia tulis nak pengalaman 2-4years..agaknya dia terlepas pandang kot...haha

aKu buKan Merg@sTua said...

owh..xpe.tp org kata SA ni keje mencabar sket.kne byk pikir..

abeh la gugur rambut ang~haha