February 27, 2010

Nurah’s Engagement




19 February 2010 (gila lambat letak post,tunggu gambar lambat sangat,tak dapat-dapat) ~ My cousin engagement. Engagement yang sangat simple. Bertunang dengan orang belakang rumah. So, kos transport dah di eliminate.kehkehkeh.

I hanya mampu sumbangkan cupcakes dan bila sampai rumah dia, tengok-tengok ada lagi 2 hantaran cupcakes.bajet I sorang saja yang beri cupcake.happeda….

Cupcakes nih I tempah dari http://inasalybakery.blogspot.com/ .cantik dan sedap.hiasan pun kemas.lepas ni boleh la nak tempah lagi untuk diri sendiri plak.ngekngekngek.

2 comments:

ARC™ said...

sapekah yang bertunang?andakah?

HuSnA said...

owh..bukan-bukan..jika saya yang bertunang pasti post akan dipenuhi gambar-gambar.hehehe...sepupu saya yang bertunang.hihi