February 16, 2010

Still in holiday mood~so sunyi~


Oleh sebab i tengah bosan dudok dalam opis yang sunyi sepi sampai rambut jatuh atas lantai pun boleh didengar sebab semua officemate masih lagi bercuti CNY (gila..memang tak ada orang langsung.nampak seolah-olah i ni gila kerja gitu.muahaha). jadinya, today i mahu meraban sebentar.hari jumaat dah ambil cuti untuk sempena cousin nak bertunang.cuma sumbangkan cupcakes saja sebagai hantaran.tak ada idea la..cupcakes tu pun tempah ja.mahal sungguh cupcakes sekarang nih.16 ketul sampai rm70.


kelmarin pergi belajar memandu.pakcik yang ajar memandu itu telah tertidur.jadi kalau apa-apa terjadi i kena tekan brek sendirilah.next week QTI.then bleh pegi ambil ujian kat JPJ.then dah bole bawa kereta..yuhu!!harap-harap lepas dengan cemerlang la..takot gila nak naik bukit..


3 comments:

WiraTLC said...

hehehehe... kalau duduk sorang2 bahaya... ada kliwon yang teman..

belajar memandu best tapi bila dah ada lesen sendiri lagi best...

HuSnA said...

wowoh...kliwon pabenda plak neh..mayang mengurai kot.hehehe..

yaya..sangat tak sabar nak dapat lesen nih...tua bangka baru nak amik lesen..hehehe

risanur said...

semoga berjaya...
risa pun 2 kali amik bukit...sbb bukit la risa gagal kali pertama pastu ambik kali ke 2 terus lulus...