January 18, 2010

Operator Pengeluaran Gedik?

kawan i ada seorang ni selalu mengadu pasal boyfriend beliau yang selalu kena kacau dengan operator pengeluaran aka minah kilang. minah kilang tersebut tersangat la gedik sampai tengah-tengah malam pun galak nak mesej nak kol padahal dah tahu orang dah ada girlfriend. sangat annoying bila kita bagitau tapi orang tak faham bahasa. sakit demam nak bagitau dekat boyfriend orang tu apa kejadahnya.bodoh betul.gersang sangat la tu. mulut tu tak payah cakap la (patut beri hadiah stokin buruk tapis air kopi untuk tapis mulut mereka yang tak mampu nak beli insurans mulut,patut juga beri satu,dua set penampar).


i tak cakap semua minah kilang macam tu, tapi sebab 2,3 orang yang menggedik (2,3 orang kah?hmm..) habis busuk nama. patut atau tak patut?


ramai dekat tempat kerja i komplen, operator pengeluaran kurang ajar.terutamanya yang muda-mudi la.terutamanya perempuan.tak tahu nak hormat orang langsung. tau la bahagian production tu area kamu-kamu semua, tapi tak perlu la nak kerek sangat dik non oi...sedar diri kamu tu sikit ye..lagi satu, apa kes minah kilang pergi kerja pakai skirt pendek sampai paha dan baju ketat??mahu beri mesin tengok kah betis dan paha kamu yang berkurit itu?

kesian pada makcik-makcik operator.semua baik-baik sangat.tak pasal-pasal ja mereka pun terkena.

(hoish! kenapakah i pulak yang emo nih.tak baik tau mengata orang..ish3)

4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

budak baru bajo bencenta kot!

Husna said...

entoh ler..g kaco lelaki bujang bersepah kt luar nuh.watpenye nak kaco bf n laki orang plak..hampeh..

alyrds said...

taku jer laki org n bf tu pun masuk line...hehehe..palis2...

tp mmg ader pun minah2 camtu x d nafikan.....

Miss Q said...

agaknya lelaki tu pun sama naik layan x? menda ni datang nya dua hala. sehala x menjadi beria. x pun laki ni penah layan sekali lepas tu stop. itu yg perempuan nya jadi beria.

cuba la kalau lelaki ni bagi ayat pedas, "haku xmau kau kacau aku la betina bontot kurap! pegi mampos bole tak?" for sure minah kilang itu terasa dihina lalu menyepi. kalaupun dia sms, xda ayat gedik2 dah kan?

i penah main sound2. x menjadi nye. nak2 pulak dapat lelaki yg x memberi kerjasama. sedap melayan lagi adaa.. berasa saham naekkk kan. padahal sama2 bontot kurap berkerapu parut. (fuish.. emo2)